Testimoniale

19 May 2015
Ioana
Am participat la tura:
Am fost pentru prima data la rafting si mi s-a parut foarte distractiv. Nu am avut nici un moment in care nu m-am simtit in siguranta si traseul a fost placut, mult mai frumos decat ma asteptam.
06 May 2015
Alexandru D
Am participat la tura:
O aventura superba si plina de adrenalina. Rafting-ul cat si canyoningul au fost cele mai tari experiente pe care le-am trait. Baietii au fost de nota 10...+ mai ales atunci cand barca s-a impotmolit in roci si Dragos incerca sa scoata apa din barca cu mana :)). Dragos merita toata stima si il salut cu aceasta ocazie bv. man a fost distractiv.
06 May 2015
Davidescu Elena
Am participat la tura:
Felicitari, baieti! Ne-am simtit foarte bine, cele doua ture au fost o gura de aer proaspat si speram sa ne revedem curand!
24 Nov 2014
Mircea
Am participat la tura:
A fost o tura super super, mi-a placut foarte mult atmosfera, organizarea si gasca a fost beton. Prima zi a fost ploaie si a doua zi soare si in ciuda asteptarilor mele, mi-a placut mai mult tura pe ploaie. Jiul este foarte potrivit pentru astfel de ture, mai ales cand vine codul galben de inundatii. Senzatiile sunt tari si ne-au placut la toti, unii mai putini curajosi altii cu mai mare chef de adrenalina, toti s-au distrat de minune si ne-am hotarat sa mai repetem experienta. Abia astept sa vina primavara sa ma sui din nou in barca, am zis ca trebuie pusa pe lista de activitati outdoor cel putin odata pe an o tura de rafting.